Locator

theMARKET® este administrat de METRO PROPERTIES, divizia imobiliara a METRO AG, un lider international specializat/specialist in dezvoltarea si managementul locatiilor moderne de comert en gros si cu amanuntul.

 

METRO PROPERTIES este societatea imobiliara a METRO AG, specialist in vanzari en gros si alimente, ce opereaza in peste 35 de tari si are peste 150.000 de angajati in intreaga lume.
 
METRO PROPERTIES combina competenta avansata in retail, expertiza excelenta in domeniul imobiliar si capacitatea de implementare. METRO PROPERTIES este un partener fiabil pentru investitii, precum si pentru dezvoltarea si operarea magazinelor moderne de comert en gros si cu amanuntul.
 
Atat la nivel national, cat si la nivel international, METRO PROPERTIES urmareste gestionarea activa si imbunatatirea valorii proprietatii. Investitorii, partenerii de leasing si clientii beneficiaza de sprijin competent in intreaga lume. In plus fata de sediul central din Germania, compania opereaza prin birourile sale din Polonia si Turcia. In alte tari, compania este reprezentata de conducerea regionala.

 

Mai multe despre METRO PROPERTIES

 

CONTACT

Bulevardul Theodor Pallady nr 51, Bucuresti 
032258 Romania
Telefon: + 40 741 096 085
E-mailoffice@themarket.ro

 

DESPRE NOI

theMARKET® este un activ administrat de METRO PROPERTIES, divizia imobiliara a METRO AG
Afacerea noastra: modelarea viitorului. Afacerea ta: facand parte din el.